De 5 beste appene og verktøyene for investorer (gratis)

Å investere i aksjer kan være lønnsomt, men det er på ingen måte enkelt. Heldigvis finnes det fantastiske apper og verktøy som hjelper deg ta gode investeringsvalg, analysere aksjer og bli flinkere til å investere.

I denne artikkelen får du 5 gratis tjenester som gir deg superkrefter i markedet.

TLDR;

Stratoshpere.io: En massiv analyseplattform med et deilig brukergrensesnitt

Stratoshpere er en relativt ny analyseplattform. Den gir deg all finansiell informasjon du trenger på en svært brukervennlig måte. I tillegg samler de inn investorbrev, og du kan se aksjeporteføljer og endringer til superinvestorer.

Besøk nå.

Journalytic: En nettbasert investeringsdagbok

Journalytic ble nylig lansert, og er et helt nytt verktøy som jeg ikke har sett noen andre steder. Det har potensialet til å gjøre deg virkelig god til å investere.

Det er en nettbasert investeringsdagbok. Grunntanken er at du skal legge inn spådommer, notere ideer, legge inn røde flagg og skrive om investeringer.

Over tid får du data om dine handlinger og vurderinger på en helt ny måte.

Besøk nå.

Her har jeg som et eksempel lagt inn en spådom om Otovo og gitt den en sannsynlighet. Gjør jeg dette mange nok ganger på flere aksjer, får jeg data som viser min treffsikkerhet.

Det tar litt tid å sette seg inn i alle funksjonene, men verdien er enorm.

Quartr: En revolusjon for investorelasjoner

Quartr har gjort det enklere å holde seg oppdatert på selskaper. I appen får du enkelt tilgang til alle presentasjoner, rapporter og mer. Hopp inn i spørsmålrunden til et selskap og høre hva de svarer analytikere og andre som stiller ledelsen spørsmål.

Søk opp Quartr der du laster ned apper.

Besøk nå.

Valuesider: Se hva superinvestorer kjøper og selger

Valuesider samler inn bevegelsene store investorer gjør i markedet og presenterer det på en lettvint måte. Det er en utmerket plass å finne inspirasjon.

Se hva de har i porteføljen, hvilke aksjer de investerer i og utviklingen i eierandel over tid.

Besøk nå.

Untools: En samling av tankemodeller og rammeverk

Untools samler inn og gir grundige beskrivelser av ulike tankemodeller og rammeverk. En herlig ressurs for å lære nye modeller og ta bedre investeringsbeslutninger.

Besøk nå.

Der har du det. Vet du om flere nyttige apper og verktøy som andre bør være oppmerksomme på? Send en melding så skal vi dele de videre 🙂

Få fart på dine investeringer

100% fornøydgaranti - 30 dagers åpent kjøp

Investorkurs er en læringsplattform for investorer! Lær hvordan du kan finne gode investeringer, analysere aksjer og verdsette selskaper!

Prøv nå

Få fart på dine investeringer

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂