Nettkurs for investorer

Lær aksjeanalyse, strategier, metoder og se virkelige eksempler. Finn solide aksjer og identifiser risikable selskaper.

Som medlem får du tilgang til alle – i tillegg til ressurser og verktøy.

Fundamental analyse av aksjer

Fundamental analyse er investoren sitt viktigste verktøy for å finne aksjer og ta gode investeringsvalg. I dette nettkurset lærer du hvordan profesjonelle investorer analyserer aksjer med fundamental anlayse.

Hvordan verdsette aksjer med multipler

I dette kurset lærer du å analysere investeringsrisiko og finne rettferdig pris per aksje. Multipler er den mest brukte verdsettelsesmetoden blant analytikere.

Verdsettelsesmodeller for investorer

I dette kurset lærer du å estimere hva en aksje er verdt som profesjonelle investorer. De verdsetter selskaper for å kunne ta gode investeringsvalg, og bedømme risiko og potensiell avkastning.

Aksjer og aksjehandel

I dette kurset lærer du basiskunnskap og får grunnleggende ferdigheter innenfor aksjer og aksjehandel. Perfekt om du har nylig har begynt med aksjer eller ønsker å friske opp aksjekunnskapen din.

Analyse av utbytteaksjer

I dette kurset lærer du å å analysere utbytteaksjer. Du vil kunne finne solide utbytteaksjer som betaler i lang tid og identifisere risikable utbytteaksjer.

Mestre aksjefond: Bli en dyktig fondsinvestor

I dette kurset lærer du å analysere og investere i aksjefond. Det gir deg dyptgående innsikt og gir deg ferdighetene til å lage en solid fondsportefølje.

Analyse av resultatrapporten

I dette kurset lærer du å analysere resultatrapporten. Du vil kunne identifisere risikable selskaper og finne de mest solide.

Teknisk analyse og trading

I dette kurset lærer du å analysere aksjer med teknisk analyse og tradingindikatorer. Du vil lære viktige tradingkonsepter som hjelper deg være en profitabel trader over tid.

Bygg og styr en aksjeportefølje

Din portefølje avgjør om du lykkes i markedet. I dette kurset lærer du hvordan du forvalter en aksjeportefølje og håndterer risiko.

Hvordan bruke mini-futures

I dette kurset får du en grunnleggende innføring i derivater og mini-futures. Det er et belånt investeringsprodukt med mange muligheter.

Som medlem får du tilgang til alle!

Har du spørsmål?

Lurer du på noe fra leksjonen eller var noe uklart? Bruk skjemaet under og vær så tydelig som mulig 🙂

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂