Nettkurs i TA og trading

Teknisk analyse og trading

I dette kurset lærer du å analysere aksjer med teknisk analyse og tradingindikatorer. Du vil lære viktige tradingkonsepter som hjelper deg være en profitabel trader over tid.

profilsiden ser du dine andre kurs, progresjon, prestasjonsmerker og kursbevis.

Status
Ingen tilgang
Pris
-
Kom i gang
Dette kurset er midlertidig stengt

Beskrivelse av kurset

Er du interessert i å lære om teknisk analyse og trading? 

Dette kurset vil gi deg innsikt i analysemetoder og viktige konsepter som gjør deg i stand til å finne tradingmuligheter og bruke teknisk analyse som profesjonelle tradere. 

Teknisk analyse er så mye mer enn å bare tegne streker over en prisgraf. Det er et av flere verktøy som tradere bruker for å finne fordelrike trades.

I dette nettkurset vil du lære om viktige tradingkonsepter, tekniske mønstre og indikatorer. Så du kan sette sammen din egen tradingstrategi med en bredere forståelse enn de fleste nybegynnere.

 • Kursbevis

  Motta et nedlastbart kursbevis ved bestått kurs.

 • Eget tempo

  Ta nettkurset i ditt eget tempo.

 • Profilside

  Du får en personlig profilside med nettkurs, verktøy og ressurser. Samle prestasjonmerker, kursbevis og se progresjonen din.

 • 4 moduler, 22 leksjoner

  Nettkurset er delt opp i 4 moduler og innholder totalt 22 leksjoner.

Du vil lære blant annet
Ferdigheter du vil få er blant annet

Dette sier andre om Investorkurs

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Vanlige spørsmål

Hva inngår i en 30 dagers fornøydgaranti?

Hvis du ikke er fornøyd innen det har gått 30 dager, sender du en melding til og får raskt pengene tilbake. Du trenger ikke forklare hvorfor 🙂 Men har du en tilbakemelding er det selvfølgelig hyggelig.

Passer dette for meg?

Det passer for deg hvis du er nybegynner som vil lære mer eller har holdt på noen år og vil fordype deg i markedet. Det passer ikke for deg hvis du ikke ønsker å bruke tid på å bli en god investor.

Hva koster det og vil prisen endre seg?

Vanlig pris er 99 kr/mnd. Prisen vil stige i fremtiden, men bare for nye medlemmer. Prisen du betaler vil forbli den samme selvom vi øker prisen på medlemskapet.

Hvordan kan jeg være sikker på at det er verdt det?

Jeg skulle ønske jeg kunne garantere nytteverdien for deg, men det er vanskelig. Det jeg kan vise til er gode tilbakemeldinger og fornøyde medlemmer. Ideen bak Investorkurs er å dele kunnskap, verktøy og ressurser til motiverte investorer som vil bli flinkere. 

Hva inngår i et medlemskap?

Du får tilgang til alle nettkurs, verktøy og ressurser. Noen er nedlastbare, mens andre finnes på profilsiden din.

Få tilgang til hele Investorkurs for 99kr/mnd. Alle nettkurs, verktøy og ressurser.

“Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på bare ikke dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.”

Lurer du på noe fra leksjonen eller var noe uklart? Bruk skjemaet under og vær så tydelig som mulig 🙂

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂