Om Investorkurs

Investorkurs er en læringsplattform for hobbyinvestorer. Her får du blant annet nettkurs, ressurser og guider som gjør deg til en bedre investor.

Målet til Investorkurs er å være det beste stedet å lære om finans og investering. Det er strukturert, fleksibelt, uten forstyrrelser og med oppgaver og øvelser. Alt samlet på et sted.

Historie

Investorkurs ble grunnlagt i 2021 av Håkon Rolfsen. Han investerte for første gang i 2010 – og lærte samtidig en viktig lekse (les hele historien her).

Etter å ha fullført en bachelorgrad i finans og vært en rekke år i markedet, dukket det opp en idé. Det burde finnes en bedre måte å lære om investering.

Investorkurs er grunnlagt på tanken om at hvem som helst kan ta gode investeringsvalg. Det er vanskelig, ja, men du må ikke ha en mastergrad i finans og betale ned studiegjeld resten av livet. Internett har gjort at all informasjon og kunnskap ligger i fingertuppene våre.

Problemet er at informasjonen er spredt utover. Den er ustrukturert og kommer gjerne med blinkende reklame og andre oppmerksomhetstyver. I tillegg er det vanskelig å lære om ting man ikke vet finnes – hvordan skal du søke opp og lære om viktigheten av Y hvis du ikke vet at Y i det hele tatt finnes?

Dermed oppsto ideen om en læringsplattform for hobbyinvestorer. Investeringskunnskap samlet og strukturert på en plass. Satt sammen for en effektiv og optimal læringsopplevelse. Fra det grunnleggende til det avanserte.

Menneskene

Liker du å skrive om aksjer og investeringer? Vi ser etter skribenter, ta kontakt.

Håkon Rolfsen

Grunnlegger, daglig leder. B.Sc Finans fra BI.

Zacarias Moreira

Skribent. B.Sc Finans fra BI.

Jørgen Pettersen

Skribent. Kursutvikler.

Thor Thorsen

Skribent. Siviløkonom (USN).

Markus Enge

Skribent. Siviløkonom.

“Jeg syntes kurset var lærerikt, det kom med gode eksempler og var formulert på en måte som gjorde det lett å forstå.”

Victor om Innføring i aksjefond

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten.  Les mer