Investorkurs

Alle skal ha kunnskapen og evnen til å kunne ta sine egne gode investeringsvalg.

Om Investorkurs

Investorkurs tilbyr nettkurs og ressurser for ikke-profesjonelle investorer. Alle kan ta gode investeringsvalg, det er ikke nødvendig med en mastergrad i finans - og hundretusenvis av kroner i studiegjeld. Investorkurs er den beste plassen for å bli en bedre investor.

Vår visjon

Investorkurs sin visjon er at alle skal ha kunnskapen og evnen til å kunne ta sine egne gode investeringsvalg.

Vårt oppdrag

Investorkurs sitt oppdrag er å øke investeringsevnen og -nivået til ikke-profesjonelle investorer. Vi lager praktiske nettkurs og ressurser for at vanlige mennesker skal kunne ta bedre investeringsvalg.

Vår historie

Investorkurs ble grunnlagt i 2021 av Håkon Rolfsen. Han investerte for første gang i 2010 – og lærte samtidig en viktig lekse (les hele historien her).

Etter å ha fullført en bachelorgrad i finans og vært en rekke år i markedet, kom ideen om en bedre måte å øke investeringsevnen og -nivået for ikke-profesjonelle investorer.

Investorkurs er grunnlagt på ideen at hvem som helst kan ta gode investeringsvalg. Det er vanskelig, ja, men du må ikke ha en mastergrad i finans og betale ned studiegjeld resten av livet for å lære det essensielle. Internett har gjort at all informasjon og kunnskap ligger i fingertuppene våre.

Problemet er at informasjonen er spredt utover. Den er ustrukturert og kommer gjerne med blinkende reklame og andre oppmerksomhetstyver. I tillegg er det vanskelig å lære om ting man ikke vet finnes – hvordan skal du søke opp og lære om viktigheten av X hvis du ikke vet at X i det hele tatt finnes?

Dermed oppsto tanken om en læringsplattform for ikke-profesjonelle investorer – investeringskunnskap samlet og strukturert på en plass. Satt opp for en optimal læringsopplevelse. Fra det grunnleggende til det avanserte.

Menneskene

Liker du å skrive om aksjer og investeringer? Vi ser etter skribenter, ta kontakt.

Håkon Rolfsen

Grunnlegger, daglig leder. B.Sc Finans fra BI.

Zacarias Moreira

Skribent. B.Sc Finans fra BI.

Thor Thorsen

Skribent. Siviløkonom (USN).

Håkon Wiland

Skribent. Bachelor of Business Administration (NTNU).

Markus Enge

Skribent. Siviløkonom.

Dette sier andre

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Previous
Next
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Har du spørsmål?

Lurer du på noe fra leksjonen eller var noe uklart? Bruk skjemaet under og vær så tydelig som mulig 🙂

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂