En læringsplass for investorer

Velkommen til Investorkurs! Er du interessert i investering, og ønsker å få bedre innsikt og oppdage ny kunnskap? Da har du kommet til rett plass.

Målet vårt

Investering kan virke enkelt når man leser om det i magasiner og på sosiale medier. Alle er skråsikre. Alle har oppdaget en skjult juvel, som du ikke kan gå glipp av. Som regel er dette for godt til å være sant. Investering er så mye mer enn å hoppe på det første og beste. Målet med Investorkurs er å gi deg kunnskap, innsikt og forståelse for investering, slik at du kan gjøre gode investeringsvurderinger. Du blir ikke flinkere til å investere ved å skrolle på sosiale medier.

“Et veldig bra tiltak for at ‘vanlige folk’ skal ha muligheten til å tilegne seg den nødvendige kunnskapen for å kunne drive med aksjehandel på en trygg måte.”

Oliver

Gratis nettkurs

Prøv deg på våre gratis nettkurs i investering! De gir deg et utmerket utgangspunkt. Få en innføring i viktige begreper, utbytte, analyse, kostnader og mer.

Nettkurs

Utforsk vår kurskatalog. Her finner du detaljerte nettkurs om investering. Oppdag ny kunnskap som hjelper deg med å analyserer og identifiserer gode investeringer, og lykkes i markedet.

Fagblogg

Se vår fagblogg om investering. Få praktisk informasjon om investering og finansielle instrumenter. Her publiserer vi artikler om blant annet investeringsstrategi, analysemetoder og investeringsadferd.

Analyse

Få inspirasjon og oppdag hvordan andre analyserer aksjer! Her publiserer kunnskapsrike investorer sine tanker om børsnoterte selskaper.

Gratis ressurser

Oppdag våre gratis ressurser! Se blant annet hvilke bøker verdens beste investorer anbefaler og last ned Investeringsdirektivet!

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten.  Les mer