Nettkurs

Fundamental analyse av aksjer: Finn fantastiske selskaper

Fundamental analyse er investoren sitt viktigste verktøy for å finne aksjer og ta gode investeringsvalg. I dette nettkurset lærer du hvordan profesjonelle investorer analyserer aksjer med fundamental analyse.

30 dagers åpent kjøp.

Beskrivelse av kurset

Vil du analysere selskaper som en profesjonell investor?

Dette kurset i fundamental analyse er perfekt hvis du vil lære å finne gode selskaper og ta informerte investeringsvalg. Fundamental analyse er et av de viktigste verktøyene for en investor.

Du lærer hvordan proffene bruker fundamental analyse til å finne lønnsomme og solide selskaper, og identifisere risikable investeringer. Du lærer å analysere lønnsomhet, risiko, likviditet og mye mer.

“Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!”

Matt

 • Kursbevis

  Motta et nedlastbart kursbevis ved bestått kurs.

 • Eget tempo

  Ta nettkurset i ditt eget tempo.

 • Profilside

  Du får en personlig profilside med nettkurs, verktøy og ressurser. Samle prestasjonmerker, kursbevis og se progresjonen din.

 • 6 moduler, 27 leksjoner

  Nettkurset er delt opp i 6 moduler og innholder totalt 27 leksjoner. Alt du trenger for å finne aksjer med fundamental analyse.

Du vil lære blant annet

Analyser investeringer som proffene

Få tilgang til hele kursbiblioteket og alle ressurser og verktøy (og 2 e-bøker), som lærer deg å finne gode investeringer! 30 dagers åpent kjøp – helt risikofritt! Prøv nå og bli flinkere til å investere.

Ferdigheter du vil få er blant annet

Dette sier andre om Investorkurs

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Hvem er kurset for

Dette kurset er ment for personer som ønsker å lære å analysere og verdsette selskaper for å kunne ta informerte investeringsbeslutninger.

Det passer både for nybegynnere som er nye i investeringsverdenen og for erfarne investorer som ønsker å skjerpe ferdighetene sine.

Studenter som melder seg på dette kurset bør ha en grunnleggende forståelse av økonomi og finans, og bør være motiverte for å lære mer om aksjeanalyse.

Analyser deg frem til gode investeringer

Vanlige spørsmål

Hva inngår i en 30 dagers fornøydgaranti?

For å gjøre det risikofritt å prøve Investorkurs, får du 30 dagers fornøydgaranti med på kjøpet. Det innebærer at du kan be om pengene tilbake innen 30 dager om du ikke er fornøyd, og få de raskt tilbake.

 

Målet med Investorkurs er å gjøre deg flinkere til å investere. Basert på tilbakemeldinger og alt arbeidet som ligger bak, er vi skråsikre på at du vil bli fornøyd.

Passer dette for meg?

Investorkurs passer for deg om du vil lære om å investere, analysere investeringer og ta velinformerte investeringsvalg. Investorkurs er laget for å spre investeringskunnskap på en ordentlig og oversiktlig måte.

 

Er du interessert i blant annet markedet, aksjer, fond, utbytte, regnskap er dette perfekt for deg.

Hva koster det og vil prisen endre seg?

Vanlig pris er 99 kr/mnd. Prisen vil sannsynligvis stige i fremtiden, men bare for nye medlemmer. Prisen du betaler vil forbli den samme selv om vi øker prisen på medlemskapet.

 

Les mer om pris og hva du får.

Hva inngår i et medlemskap?

Du får tilgang til alle nettkurs, verktøy og ressurser. Noen er nedlastbare, mens andre finnes på profilsiden din.

 

Les mer her.

Få fart på dine investeringer

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂