Nettkurs

Kontantstrømoppstilling: Tolkning og analyse av selskapets kontantstrøm

Kontantstrømmen til et selskap er viktig fordi den gir deg innblikk i den faktiske pengeflyten. I dette nettkurset lærer du hvordan du tolker og analyserer kontantstrømoppstillingen for å finne fantastiske selskaper.

30 dagers åpent kjøp.

Beskrivelse av kurset

Kontantstrømmen til et selskap er svært viktig å forstå når du investerer.

Hvis det viser seg at et selskap ikke får inn kontanter fra sine daglige aktiviteter, eller om det er avhengig av ekstern finansiering for å holde hjulene i gang, kan det være viktige indikasjoner på noen underliggende problemer med blant annet forretningsmodellen eller den operasjonelle effektiviteten.

Det er derfor essensielt at du kan analysere denne informasjonen for å ta informerte beslutninger om potensielle investeringer.

Du vil blant annet lære hva som inngår i kontantstrømoppstillingen, hvordan den er satt opp og hva du kan lese ut fra den. Du vil lære hvordan du undersøker lønnsomhet og finansieringsbehov, og oppdager utfordringer i selskapets drift.

Når du er ferdig med dette kurset vil du ha ferdigheten og verktøyene til å analysere selskapets kontantstrøm!

 • Leksjoner

  I dette kurset er det 8 leksjoner som lærer deg hvordan du tolker og analysere kontantstrømoppstillingen.

 • Kursbevis

  Når du har fullført kurset og bestått finaleprøven mottar du et kursbevis. For hver leksjon du fullfører mottar du et prestasjonsmerke.

 • Ditt tempo

  Du tar kurset i det tempoet du synes er best. Målet er å bli en bedre investor, ikke å fullføre fortest mulig.

 • Øvelser

  I kurset er det øvelser som utfordrer deg til å bruke det du har lært i din egen investeringsprosess.

Du vil lære blant annet

Analyser investeringer som proffene

Få tilgang til hele kursbiblioteket og alle ressurser og verktøy (og 2 e-bøker), som lærer deg å finne gode investeringer! 30 dagers åpent kjøp – helt risikofritt! Prøv nå og bli flinkere til å investere.

Ferdigheter du vil få er blant annet

Dette sier andre om Investorkurs

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Hvem er kurset for

Er du interessert i å lære hvordan du kan analysere selskaper og aksjer er dette nettkurset for deg.

Det passer både for nybegynnere som er nye i investeringsverdenen og for erfarne investorer som ønsker å skjerpe ferdighetene sine.

Det vil være nyttig om du har en grunnleggende forståelse av økonomi og finans, men uansett bør du være motiverte for å lære om aksjeanalyse.

Vanlige spørsmål

Hva inngår i en 30 dagers fornøydgaranti?

For å gjøre det risikofritt å prøve Investorkurs, får du 30 dagers fornøydgaranti med på kjøpet. Det innebærer at du kan be om pengene tilbake innen 30 dager om du ikke er fornøyd, og få de raskt tilbake.

 

Målet med Investorkurs er å gjøre deg flinkere til å investere. Basert på tilbakemeldinger og alt arbeidet som ligger bak, er vi skråsikre på at du vil bli fornøyd.

Passer dette for meg?

Investorkurs passer for deg om du vil lære om å investere, analysere investeringer og ta velinformerte investeringsvalg. Investorkurs er laget for å spre investeringskunnskap på en ordentlig og oversiktlig måte.

 

Er du interessert i blant annet markedet, aksjer, fond, utbytte, regnskap er dette perfekt for deg.

Hva koster det og vil prisen endre seg?

Vanlig pris er 99 kr/mnd. Prisen vil sannsynligvis stige i fremtiden, men bare for nye medlemmer. Prisen du betaler vil forbli den samme selv om vi øker prisen på medlemskapet.

 

Les mer om pris og hva du får.

Hva inngår i et medlemskap?

Du får tilgang til alle nettkurs, verktøy og ressurser. Noen er nedlastbare, mens andre finnes på profilsiden din.

 

Les mer her.

Få fart på dine investeringer

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂