Nettkurs

Aksjeportefølje: Bygg og styr en portefølje som passer deg

Din portefølje avgjør om du lykkes i markedet. I dette kurset lærer du hvordan du forvalter en aksjeportefølje og håndterer risiko. 

4,5/5
4.5/5

30 dagers åpent kjøp.

Beskrivelse av kurset

Velkommen til vårt spennende nettkurs i porteføljestyring for aksjeinvestorer!

Er du ny i aksjemarkedet, eller kunne du tenke deg å friske opp investeringskunnskapen din? Da er dette kurset perfekt for deg! Gjennom dette kurset vil du få en solid forståelse av hvordan du kan bygge og forvalte en lønnsom aksjeportefølje.

Du vil lære alt du trenger å vite om diversifisering, korrelasjon, standardavvik og rebalansering. Du vil også lære når man bør selge aksjer, hvordan man starter å bygge en portefølje, hvor mange aksjer det er gunstig å ha i porteføljen, og hvordan man kan følge opp enkeltaksjer. Alt dette hjelper deg å ta informerte investeringsbeslutninger og maksimere avkastningen på investeringene dine.

Så hva venter du på? Bli en ekspert på porteføljestyring!

“Lærerikt og ryddig med mye god informasjon. Seriøst og ryddig kurs.”

Erik

 • Kursbevis

  Motta et nedlastbart kursbevis ved bestått kurs.

 • Eget tempo

  Ta nettkurset i ditt eget tempo.

 • Profilside

  Du får en personlig profilside med nettkurs, verktøy og ressurser. Samle prestasjonmerker, kursbevis og se progresjonen din.

 • 3 moduler, 16 leksjoner

  Nettkurset er delt opp i 3 moduler og innholder totalt 16 leksjoner.

Du vil lære blant annet

30 dagers åpent kjøp

Investorkurs er en læringsplattform for hobbyinvestorer. Få tilgang til over 200 leksjoner, ressurser og 2 e-bøker som gjør deg til en bedre investor. Ingen bindingstid og 30 dagers åpent kjøp.

Ferdigheter du vil få er blant annet

Dette sier andre om Investorkurs

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Hvem er kurset for

Nettkurs i porteføljestyring for aksjeinvestorer passer for deg som ønsker å lære om viktige prinsipper for å bygge og forvalte en lønnsom aksjeportefølje. 

Kurset passer både for nybegynnere innen aksjeinvestering og for deg som allerede har litt kunnskap, men som ønsker å friske opp investeringskunnskapen din.

Er du ny i aksjeinvestering og ønsker å lære alt du trenger å vite om diversifisering, korrelasjon, standardavvik og rebalansering? Eller har du allerede litt kjennskap til aksjeinvestering, men ønsker å lære mer om hvordan du kan bygge en balansert portefølje og maksimere avkastningen på investeringene dine? 

Uansett om du er nybegynner eller har litt erfaring, vil du ha stor nytte av å gjennomføre dette kurset.

Vanlige spørsmål

Hva inngår i en 30 dagers fornøydgaranti?

For å gjøre det risikofritt å prøve Investorkurs, får du 30 dagers fornøydgaranti med på kjøpet. Det innebærer at du kan be om pengene tilbake innen 30 dager om du ikke er fornøyd, og få de raskt tilbake.

 

Målet med Investorkurs er å gjøre deg flinkere til å investere. Basert på tilbakemeldinger og alt arbeidet som ligger bak, er vi skråsikre på at du vil bli fornøyd.

Passer dette for meg?

Investorkurs passer for deg om du vil lære om å investere, analysere investeringer og ta velinformerte investeringsvalg. Investorkurs er laget for å spre investeringskunnskap på en ordentlig og oversiktlig måte.

 

Er du interessert i blant annet markedet, aksjer, fond, utbytte, regnskap er dette perfekt for deg.

Hva koster det og vil prisen endre seg?

Vanlig pris er 99 kr/mnd. Prisen vil sannsynligvis stige i fremtiden, men bare for nye medlemmer. Prisen du betaler vil forbli den samme selv om vi øker prisen på medlemskapet.

 

Les mer om pris og hva du får.

Hva inngår i et medlemskap?

Du får tilgang til alle nettkurs, verktøy og ressurser. Noen er nedlastbare, mens andre finnes på profilsiden din.

 

Les mer her.

Få tilgang til hele Investorkurs for kun 99kr/mnd

Investeringskunnskap samlet og strukturert på en plass.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten. Ved å bruke den godtar du dette.  Les mer

Lurer du på noe fra leksjonen eller var noe uklart? Bruk skjemaet under og vær så tydelig som mulig 🙂

Skriv inn navnet på leksjonen.
Skriv inn spørsmålet ditt og hva det gjelder. Vær så tydelig som mulig :)

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂