Introduksjon: Lag og styr en aksjeportefølje

Velkommen til nettkurs i porteføljestyring 😄 Du er på helt riktig plass om du vil bli flinkere med enkeltaksjer og ha kontroll over din egen portefølje.

I dette nettkurset vil du lære viktigheten av en personlig vurdering før du begir deg ut på enkeltaksjer. Det er ikke for alle. Og disse forberedelsene vil hjelpe deg lykkes.

Etter det skal vi gå gjennom en rekke nyttige konsepter. Diversifisering, korrelasjon, standardavvik, risiko og rebalansering. Dette er grunnsteinene innenfor porteføljestyring.

Så blir det enda mer praktisk. Du vil lære hvordan du startet oppbyggingen av en portefølje, hvor mange aksjer du kan sikte mot, hvordan du kan følge opp aksjene og mye mye mer.

Det er også viktig å forstå at jeg ikke har fasiten på hvordan du bør gjøre det. Her finner du innsikt, kunnskap og inspirasjon som hjelper deg ta bedre valg. Men det er ikke en one size fits all.

Til slutt kommer det en finalequiz! Her vil du bli utfordret med 10 spørsmål. Får du 80% riktig og du har markert alle leksjonene som “fullført”, er kurset ferdig og du mottar kursbevis!

Send en melding hvis du har spørsmål! Masse lykke til.

Hilsen Håkon.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten. Ved å bruke nettsiden og innholdet godtar du dette.  Les mer

Er du klar til å det neste steget?

Hvis du har fullført gratiskursene og samlet kursbevisene, kan du få tilgang til premiumkurset Resultatrapport: Lær hvordan du kan analysere resultatet og finne sterke selskaper!

Fyll inn skjemaet under og send inn din måloppnåelse. Deretter sjekker vi at det stemmer og gir deg tilgang 😊

Hva er ditt brukernavn?
Hva er din registrerte epost?
Hva synes du om Investorkurs?