Nyhet! Verdsett aksjer med multipler

Nok et kurs er lansert på Investorkurs – hittil det beste kurset! Nå ligger den i kursoversikten din 🥳

Etter mange timers arbeid, flere itereringer og tilbakemeldinger, har det endelig blitt et kurs som passer utmerket for læringsvillige hobbyinvestorer.

Dette kurset bygger videre på erfaringer fra de andre kursene. Det er flere illustrasjoner og bedre brukervennlighet – for eksempel er læremålene for hver leksjon gjengitt i starten av leksjonen. Dette skal rulles ut til de andre kursene.

Bedre investeringsforståelse og nye ferdigheter

Målet med kurset er at du skal ta gode investeringsvalg gjennom dypere forståelse for aksjeanalyse og verdsettelse. Prisen du betaler for en aksje avgjør hvor god avkastning du vil få. Når kurset er gjennomført kan du vurdere nettopp dette – hva som er en god pris.

Du lærer blant annet:

  • Hvordan du verdsetter aksjer med multipler
  • Hvordan du kan regne ut hvor avkastning har kommet fra
  • Hvilke 4 faktorer som påvirker prisen på et selskap
  • Hvorfor noen selskaper fortjener lave multipler og noen høye
  • Hvordan du regner ut en likvideringsverdi av selskapet

Du trenger ikke mastergrad for å investere

Investorkurs er grunnlagt på ideen om at du ikke trenger en mastergrad i finans og 500 000 kr i studiegjeld for å bli en god investor.

Her får du alt du trenger for å øke investeringsforståelsen din – kunnskap, mentale modeller og analyseferdigheter – det eneste du må ha er viljen til å lære.

Det følger med 30 dagers fornøydgaranti. Si i fra, så får du pengene dine raskt tilbake hvis det ikke passet 🤝 Det skal være risikofritt å prøve.

Jeg håper du vil ta en titt. Send melding hvis du lurer på noe 🙂

Hilsen Håkon

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten.  Les mer