🎧 Aksjepodcast

En stor liste med aksjepodcaster for investorer. Delt opp i norske og engelske. I tillegg en liste med andre podcaster om finans og økonomi.

Norske aksjepodcaster

Tid er penger

Tid er penger er en podcast av Peter Warren og produsent Sverre Nilsen. Petter Warren har lang fartstid som trader og vil gi deg et fantastisk innsyn i aksjer og kompleksiteten i markedet. Han prater om spesifikke handler, opsjonsstrategier og kommenterer markedsforholdene.

#Pengepodden

#pengepodden er en podcast av Nordnet for spørsmål rundt aksjer, investeringer og sparepenger. Har du interesse for markedssvingninger, investeringer, sparing, fond og pensjon er pengepodden er kjempefin podcast.

Børsbrølet

En podcast om aksjer og finans av Thomas Nielsen. Forvalter av FIRST Veritas. Les mer om hvordan Thomas Nielsen finner aksjer.

Utbytte av DNB

Utbytte er en podcast fra DNB der du får forklart det viktigste som påvirker den globale økonomien og finansmarkedene nå. DNBs Marius Brun Haugen diskuterer med bankens fremste eksperter og innsiktsfulle gjester.

Paretopodden

I Paretopodden diskuterer Pareto Securities’ aksjeanalytikere spennende trender, aksjer og sektorer i finansmarkedene.

Aksjesladder

En humørfylt podcast om aksjer og aksjemarked med “traderen/robotdødaren” Svend Egil Larsen, “raideren” Lars Brandeggen og “jallakongen” Erlend Henriksen – samt spennende gjester.

Kvalitetsaktiepodden

Diskusjoner om kvalitetsselskaper i sverige. Investeringsfilosofien som ligger til grunn for samtalen er inspirert av Warren Buffett og Peter Lynch.

Språk: Svensk.

Ta kontakt hvis du vil ha din podcast her eller ønsker å anbefale noen andre (koster ingen ting, ønsker å dele gode podcaster.).

Engelske aksjepodcaster

In Good Company med Nicolai Tangen

Nicolai Tangen, sjefen for den største enkeltinvestoren i verden, Norges Bank Investment Management, intervjuer ledere for noen av de største selskapene i verden. Du vil bli kjent med lederen, deres strategi, ledelsesprinsipper og mye mer.

The Acquirers Podcast

En podcast om å finne undervurderte aksjer, dype verdiinvesteringer, hedgefond, aksjonæraktivisme, oppkjøp og spesielle situasjoner. De snakker om taktikker og strategier for å finne gode investeringer, håndtere risiko, håndtere uflaks og maksimere suksess.

The Investors Podcast

De intervjuer og studerer kjente finanslegender, som Warren Buffett, Ray Dalio og Howard Marks, og lærer snakker om hvordan du kan bruke deres investeringsstrategier i aksjemarkedet.

Behind The Balance Sheet

Deres mål er å fjerne noe av mystikken rundt investering og forbedre vår forståelse av hva som gjør en vellykket investering, eller faktisk en mislykket. De møter ledende investorer og kommentatorer, og du lærer ikke bare om investeringsverdenen, men også om verden.

Animal Spirit

Animal spirits er et show om marked, liv og investering. Michael Batnick og Ben Carlson diskuterer markedsforholdene og kommenterer markedet.

InvestTalk

InvestTalk er en ukentlig podcast som ser på nye og relevante investeringsemner, og svarer på spørsmål om økonomisk- og pensjonsplanlegging, pengestyring samt generelle bekymringer om aksjemarkedet med finansiell rådgiver, Steve Peasley.

Excess Returns

En podcast av Jack Forehand og Justin Carbonneau, partnere i Validea Capital Management. Justin og Jack diskuterer et bredt spekter av investeringsemner, inkludert faktorinvestering, verdiinvestering, momentuminvesteringer og atferdsfinansiering, og snakker med interessante gjester med mål om å hjelpe de som ser og lytter til å bli bedre langsiktige investorer.

The Memo by Howard Marks

Den 12. oktober 1990 publiserte Oaktrees medformann Howard Marks sitt første notat til klienter. I tiårene siden har han med jevne mellomrom gitt ut notater som reflekterer hans syn på investeringslandskapet, samt mer generell forretningsinnsikt. Denne podcasten gir deg de siste notatene av Howard.

Yet Another Value Podcast

De intervjuer toppinvestorer og dykker dypt inn i aksjer og selskaper de for tiden jobber med og investerer i.

Ta kontakt hvis du vil ha din podcast her eller ønsker å anbefale noen andre (koster ingen ting, ønsker å dele gode podcaster.).

Podcaster om økonomi og finans

Skagenpodden

Hvordan spare smartest, og hvordan kan du sikre pensjonen din? Hva bør du huske på når du skal spare til barna? Og hva er det som påvirker sparingen din? Dette er noen av spørsmålene de forsøker å finne svar på i Skagen-podden.

Økonominyhetene

Økonominyhetene fra Finansavisen oppsummerer Oslo Børs, makroøkonomiske og politiske hendelser – hver dag. Podcasten er ledet av Marius Lorentzen, Stein Ove Haugen og Trygve Hegnar kommenterer markedet, makroøkonomiske og politiske hendelser. I tillegg inviterer vi dagsaktuelle gjester fra næringslivet i studio.

E24-podden

Hold deg oppdatert og tett på det som skjer i økonomiens verden. Programleder er Sindre Heyerdahl.

Danske Bænkers

Dette er podcasten for deg som ønsker å vite hva som rører seg i det globale finansmarkedet fra uke til uke.

Finansjentene

Lurer du på hva en jobb i finans faktisk er? Lone og Thea visste ikke helt hva de gikk til, før de plutselig satt i rollen som valutamegler og obligasjonsmegler. I denne podcasten intervjuer vi masse kule folk som jobber i finans, for å høre hvordan det faktisk er å jobbe i bransjen og hva man egentlig gjør på til dagligdags. Og nei – det er ikke helt sånn som exit og industry fremstiller det, men ganske rått allikevel!

ArcticPodden

Aktuelle gjester om spennende temaer i markedet.

Macro Voices

Ukentlig markedskommentar av Hedge Fund Manager Erik Townsend og intervjuer med de flinkeste hodene i finans- og makroøkonomiverdenen.

Formuepodden

Formuepodden setter søkelyset på temaer som er av interesse for deg som har investert, skal investere eller som har lyst til å lære mer eller bare være oppdatert på det som skjer i verdensøkonomien og i finansmarkedene. Tematikken er knyttet til hvordan vi som mennesker agerer og oppfører oss når vi investerer, hvordan man kan bygge porteføljer og hvilke fallgruver kan risikerer å falle i, spesielt når det er turbulente tider.

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂