Utbytteaksjer: Lær hvordan du kan analysere og finne de beste utbytteaksjene 

Lær å analysere aksjer som en utbytteinvestor! Målet med dette kurset er at du skal få god forståelse for hvordan du kan analysere og lykkes med utbytteaksjer.
15 leksjoner
Tid: 4 timer

Kursbevis

100% på nett

Eget tempo

Status
Ingen tilgang
Pris
-
Kom i gang
Dette kurset er midlertidig stengt

I dette kurset lærer du hvordan du kan finne utbytteaksjer og lykkes med utbytte. Du lærer å skille gode og dårlige selskaper, sånn at du kan satse på de som har høyere sannsynlighet for å gi utbytte i lang tid.

Dette lærer du

Gratis aksjebok + alle nettkurs, verktøy og ressurser

Få full tilgang nå. 30 dagers fornøydgaranti. Avslutt når du vil.

De som prøver elsker Investorkurs!

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Vanlige spørsmål

Når du kjøper et medlemskap følger det med en 7 dagers prøveperiode før du blir trukket første betaling. Du kan avslutte medlemskapet før det har gått 7 dager. Du får full tilgang i denne prøveperioden. 

Jeg har selv erfart med andre tjenester at jeg ikke er fornøyd og skulle ønske jeg kunne få tilbake pengene mine. Derfor tilbyr jeg 30 dagers fornøydgaranti. Hvis du ikke er fornøyd innen det har gått 30 dager, sender du en melding og får raskt pengene tilbake. Du trenger ikke forklare hvorfor 🙂 Men har du en tilbakemelding er det selvfølgelig hyggelig.

Det passer for deg hvis du er nybegynner som vil lære mer eller har holdt på noen år og vil fordype deg i markedet. Det passer ikke for deg hvis du ikke ønsker å bruke tid på å bli en god investor. Det følger med en 7 dagers kostnadsfri prøveperiode med full tilgang så du kan teste.

Vanlig pris er 97 kr/mnd. Prisen vil stige i fremtiden, men bare for nye medlemmer. Prisen du betaler vil forbli den samme selvom vi øker prisen på medlemskapet.

Jeg skulle ønske jeg kunne garantere nytteverdien for deg, men det er vanskelig. Det jeg kan vise til er gode tilbakemeldinger og fornøyde medlemmer. Ideen bak Investorkurs er å dele kunnskap, verktøy og ressurser til motiverte investorer som vil bli flinkere. 

Ta intelligente investeringsvalg

Nettkurs

150+ leksjoner fordelt over flere kurs hvor du lærer analyse, metoder, strategier og verdifull innsikt.

Verktøy

Verktøy som hjelper deg plukke aksjer og lykkes med investeringene dine.

Ressurser

Ressurser som gir deg en edge i markedet.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten. Ved å bruke nettsiden og innholdet godtar du dette.  Les mer

Hva synes du om Investorkurs?
Glemt passord
Skriv inn brukernavn eller e-post adresse så sender vi instruksjoner for å tilbakestille passordet.