🛠Oppdag og test verktøy og tjenester

Det er tusenvis av finansielle tjenester og produkter, de fleste trenger vi ikke. Investorkurs inngår derfor samarbeid for at du skal kunne oppdage, og teste, produkter og tjenester billig og enkelt. Bruk de som passer for deg.

Noen er affiliateavtaler. Det vil si at Investorkurs får betalt hvis du registrerer deg eller starter et betalende medlemskap. De merkes med “Affiliateavtale”.

Tekinvestor

Tekinvestor Insider:

Tekinvestor Insider Pluss:

Investering i eiendom

Anders og Daniel Ødegård er eiendomsbrødrene fra Molde som i tillegg til utvikling av egne prosjekter hjelper andre med å lykkes innen eiendom. De neste ti dagene mottar du én mail hver dag hvor de viser deg hvordan hver av disse metodene fungerer, og hva du må gjøre for å skape  verdier innen eiendom i disse tider.

Dette lynkurset på 3 videoleksjoner viser deg alt om hvordan du kan flippe en tomt med suksess! Hvordan du finner potensielle prosjekter i ditt næromåde? Hvilket kartverktøy skal du bruke? Ikke minst lærer du også om mekanismen som gjør at fradeling kan være svært lønnsomt helt uavhengig av om markedet ellers går opp eller ned.

Tradingview

Tradingview er et komplett tradingprogram med sosialt innhold. Her kan du teste tradingstrategier, analysere aksjer med hundrevis av indikatorer og øve med lekepenger. 

Stratoshpere

Stratoshpere er en analyseplattform med et rent og effektivt design. De har årevis med økonomisk data og selskapsspesifikke nøkkeltall.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten. Ved å bruke den godtar du dette.  Les mer

Lurer du på noe fra leksjonen eller var noe uklart? Bruk skjemaet under og vær så tydelig som mulig 🙂

Skriv inn navnet på leksjonen.
Skriv inn spørsmålet ditt og hva det gjelder. Vær så tydelig som mulig :)

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂