Introduksjon: Innføring i aksjehandel

Velkommen! Du har tatt et smart valg ved å begi deg ut på dette nettkurset. Det er ikke enkelt å lykkes i aksjemarkedet, men en av de viktigste stegene du tar er å øke din kunnskapsbase og forståelse.

Og nettopp dette er målet med Investorkurs. Det skal være den beste plassen for å lære om aksjer og investeringer. Vi ønsker at du blir en bedre investor.

I dette nettkurset vil du få en innføring i aksjehandel. Du vil lære hva en aksje er og hva som gjør den verdifull. Du vil lære om hva som gjør at aksjekursen faller og stiger, og du vil få god forståelse for hvilke rettigheter og plikter som følger med. Kanskje du får deg noen overraskelser?

Til slutt vil du bli utfordret med en finalequiz som innholder 10 spørsmål! Får du 80% riktig vil kurset være bestått og du mottar et kursbevis. Så følg nøye med 🙂

Du tar et riktig steg hvis du vil bli en kompetent aksjeplukker. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så ikke nøl med å ta kontakt!

Lykke til!

Hilsen Håkon

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten. Ved å bruke nettsiden og innholdet godtar du dette.  Les mer

Hva synes du om Investorkurs?