Introduksjon: Mentale modeller: Tenk som de beste investorene

Hei! Velkommen til nettkurset Mentale Modeller: Tenk som de beste investorene 😊 Her vil du lære verdifulle tankeprosesser og analytiske tilnærminger du kan bruke i din investeringskarriere.

En mentale modell er en forenkling av tankeprosessen til en person. Det kan gjelde enkle konsepter til komplekse teorier. I en mental modell gjemmer det seg en grunnleggende sannhet, en idé eller en antagelse om hvordan noe fungerer i den virkelige verden.

Mentale modeller hjelper deg å filtrere og organisere den enorme mengden informasjon du møter som investor. De gjør det mulig for deg å fokusere på det som er viktig for å nå ditt investeringsmål.

I første leksjon skal du få en nærmere innføring i hva mentale modeller er. Deretter lærer du 8 mentale modeller noen av de beste investorene i verden bruker for å finne gode investeringer. I noen av leksjonene vil du finne øvelser du kan utføre for å få et enda bedre grep om innholdet.

Alle ære går til personene som har introdusert verden for disse mentale modellene. Vi har bare forsøkt å gjøre de mer forståelige og praktiske for deg.

Til slutt er det en finaleprøve hvor du blir utfordret med 10 spørsmål. Svarer du riktige på 80% har du bestått og mottar et rykende ferskt kursbevis.

Hvis du har spørsmål om innholdet, oppdager en feil, synes noe er uklart eller har forbedringsforslag, håper jeg du vil sende inn dette 📩!

ANSVARSFRASKRIVELSE
Kursene blir laget etter beste evne, men det kan fremkomme feil. Dette innholdet skal ikke sees på som finansiell rådgivning. Dette er laget for utdannelsesformål. Husk at alle investeringer inneholder risiko for å tape penger. Det er viktig å påpeke at eierne av denne nettsiden ikke er ansvarlig for brukernes eventuelle økonomiske tap.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for Ã¥ samle data og øke brukervennligheten.  Les mer