Introduksjon: Hvordan verdsette aksjer med multipler

Hei og velkommen til nettkurs i verdsettelsesmultipler! I dette kurset vil du lære hvordan du kan verdsette selskaper og finne rettferdig aksjekurs med multipler. Dette er den vanligste metoden analytikere og investorer finner undervurderte aksjer.

I første del av kurset vil du lære grunnleggende om multipler. Her vil du få kunnskap og innsikt som hjelper deg bruke multipler smart. Det er mange dyre fallgruver, og for å unngå de er det viktig med en helhetlig forståelse av hvordan de brukes riktig.

I de 4 neste delene får du en grundig gjennomgang av de vanligste verdsettelsemultiplene p/e, p/s, p/b, ev/ebitda og ev/ebit.

Når du er ferdig med dette kurset kan du verdsette selskaper. Du vil ha større forståelse for hvordan du kan finne undervurderte aksjer og hvordan noen av de beste investoren i verden finner gode investeringer.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Det kan fremkomme feil. Dette innholdet skal derfor ikke sees på som finansiell rådgivning, det er laget for utdannelsesformål. Husk at alle investeringer inneholder risiko for å tape penger.

Send en melding hvis du har spørsmål 📩 Spørsmålknappen finner du i menyen oppe til høyre.

Masse lykke til 🙂

Hilsen Håkon.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten.  Les mer

Ta kontakt med oss

Bruk skjemaet under. Vi svarer så raskt som mulig 🙂