Introduksjon: Aksjer og aksjehandel: Start din investorkarriere

Hei du!

Hjertelig velkommen til nettkurset Aksjer og aksjehandel: Start din investorkarriere. Har du akkurat startet med aksjer eller ønsker å friske opp kunnskapen din, er dette et perfekt kurs.

Gjennom kurset utvikles basisferdigheter innenfor aksjer og aksjehandel. Formålet med dette kurset er å gi deg basiskunnskap og grunnleggende ferdigheter, så du kan delta i diskusjoner om aksjemarkedet, starte din reise som investor og fatte bedre investeringsbeslutninger.

Kurset er delt opp i 3 deler.

I del 1 lærer du om å være en aksjonær i et selskap. Når du er aksjonær følger det med flere rettigheter og plikter. I tillegg får du innsikt i aksjeklasser, kapitalstruktur og hvordan du kan tjene penger på aksjer.

I del 2 lærer du om aksjemarkedet. Du vil få bedre forståelse for hvorfor selskaper børsnoteres, forskjellen på aksjekurs, markedsverdi og indreverdi, og hva som fører til at aksjekursen går opp og ned.

I del 3 lærer du om det å investere i aksjer. Dette er helt essensielt for å kunne ta gode investeringsvalg. Du vil lære om blant annet de vanligste fallgruvene, hva som er forskjellen mellom en trader og en investor, og hvordan du finner din investeringsfilosofi og -strategi så du kan ta smartere investeringsvalg.

INSTRUKS
Du må merke leksjonen som fullført før du kan ta neste leksjon. Når du har merket alle leksjoner som fullført og du har bestått finaleprøven, så mottar du et rykkende ferskt kursbevis.

Send melding ved spørsmål 📩 Bruk knappen i menyen oppe i høyre hjørne. Og hvis du savner noe, har forbedringsforslag eller om det var noe uklart vil jeg gjerne høre det å. Dette hjelper meg å gjøre kurset enda bedre til de som kommer etter deg.

Nå gjenstår det bare å ønske deg lykke til 🙂

Hilsen Håkon.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten.  Les mer