Nettkurs i fundamental analyse

Lær hvordan du kan analysere og verdsette selskaper med fundamental analyse

Start nettkurs

For kun 99 kr/mnd kan du lære hvordan intelligente investorer tar smarte investeringsvalg.

Dette inkluderer:

Du får også:

“Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på bare ikke dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.”

profilsiden din har du tilgang til dine andre kurs, progresjon, prestasjonsmerker og kursbevis.

Status
Ingen tilgang
Pris
-
Kom i gang
Dette kurset er midlertidig stengt

Beskrivelse av kurset

Er du interessert i å lære å analysere og verdsette selskaper som en profesjonell investor?

Dette kurset i fundamental analyse er et perfekt tilbud til deg som ønsker å få kunnskapen og ferdighetene som trengs for å finne gode selskaper og ta informerte investeringsvalg. Fundamental analyse er et av de viktigste verktøyene for en investor.

I dette kurset lærer du hvordan proffene bruker fundamental analyse for å finne lønnsomme og solide selskaper, og verdsette aksjer.

Uansett om du er en nybegynner som ønsker å komme i gang med investeringer eller en erfaren investor som ønsker å skjerpe ferdighetene dine, har dette kurset noe for alle.

 • Kursbevis

  Motta et nedlastbart kursbevis ved bestått kurs.

 • Eget tempo

  Ta nettkurset i ditt eget tempo.

 • Profilside

  Du får en personlig profilside med nettkurs, verktøy og ressurser. Samle prestasjonmerker, kursbevis og se progresjonen din.

 • 5 moduler, 29 leksjoner

  Nettkurset er delt opp i 5 moduler og innholder totalt 29 leksjoner. Alt du trenger for å finne aksjer med fundamental analyse.

Du vil lære
Ferdigheter du vil få

Dette sier andre om Investorkurs

Matt
Les mer
Fantastisk kurs for personer som ønsker å bli en bedre investor ved å bruke nøkkeltall. Absolutt verdt pengene!
Amund
Les mer
Ekstremt bra, her kan man følge med sin egen utbytteportefølje enkelt og oversiktlig. Dette finner man ingen andre plasser som jeg vet om 
Ellen K
Les mer
FOR EIT KURS! Eg hadde aldri innbilt meg at det kunne være så enkelt. Faktisk så trudde eg egentlig ikkje at eg kunne lære meg teknisk analyse i det heile tatt. Men dette kurset er fantastisk enkelt og lett forklart, og med illustrasjonene av grafene kan man ikkje mistforstå
Jan Larsen
Les mer
Bra og informativt, veldig fornøyd.
Eirik Hauganes
Les mer
Et perfekt kurs for deg som ønsker å opparbeide grunnleggende kunnskap innenfor regnskap og aksjeanalyse.
Les mer
Alt i alt vil jeg si at dette var utrolig sterkt levert, og jeg vil anbefale dette kurset til mine venner og kolleger uten tvil!
Nicolai Kreutz
Les mer
Jeg synes kurset fanger opp de viktigste tingene når det kommer til aksje og aksjehandel. Det var delt opp i korte og lette deler, og oppgavene gjør at du må følge med.
Simen Salvesen
Les mer
Fantastisk
Atle Østerlund
Les mer
Knall innhold, og lettfattelig
Les mer
Dere gjør en fantastisk jobb her, etter å ha sett på ikke bare dette kurset, men et par andre føler jeg meg mer habil innenfor aksjer.
Previous
Next

Hvem er kurset for

Dette kurset er ment for personer som ønsker å lære å analysere og verdsette selskaper for å kunne ta informerte investeringsbeslutninger.

Det passer både for nybegynnere som er nye i investeringsverdenen og for erfarne investorer som ønsker å skjerpe ferdighetene sine.

Studenter som melder seg på dette kurset bør ha en grunnleggende forståelse av økonomi og finans, og bør være motiverte for å lære mer om aksjeanalyse og verdsettelse.

Analyser deg frem til gode investeringer

Vanlige spørsmål

Jeg har selv erfart med andre tjenester at jeg ikke er fornøyd og skulle ønske jeg kunne få tilbake pengene mine. Derfor tilbyr jeg 30 dagers fornøydgaranti. Hvis du ikke er fornøyd innen det har gått 30 dager, sender du en melding og får raskt pengene tilbake. Du trenger ikke forklare hvorfor 🙂 Men har du en tilbakemelding er det selvfølgelig hyggelig.

Det passer for deg hvis du er nybegynner som vil lære mer eller har holdt på noen år og vil fordype deg i markedet. Det passer ikke for deg hvis du ikke ønsker å bruke tid på å bli en god investor.

Vanlig pris er 99 kr/mnd. Prisen vil stige i fremtiden, men bare for nye medlemmer. Prisen du betaler vil forbli den samme selvom vi øker prisen på medlemskapet.

Jeg skulle ønske jeg kunne garantere nytteverdien for deg, men det er vanskelig. Det jeg kan vise til er gode tilbakemeldinger og fornøyde medlemmer. Ideen bak Investorkurs er å dele kunnskap, verktøy og ressurser til motiverte investorer som vil bli flinkere. 

Du får tilgang til alle nettkurs, verktøy og ressurser. Noen er nedlastbare, mens andre finnes på profilsiden din.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle data og øke brukervennligheten. Ved å bruke nettsiden og innholdet godtar du dette.  Les mer

Hva synes du om Investorkurs?
Glemt passord
Skriv inn brukernavn eller e-post adresse så sender vi instruksjoner for å tilbakestille passordet.